MENU

Søg
Søg
Close this search box.

EYELASH GROWTH SERUM

490,00 kr.

Eyelash Growth Serum til den der ønsker længere og fyldigere vipper med resultatgaranti.

5 på lager

-
+
Varenummer 50001 Kategorier ,

Beskrivelse

Vippeserum med resultatgaranti, eller pengene tilbage!

Eyelash Growth Serum er til dig, som ønsker længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i den specielt-udviklede formel, giver du dine øjenvipper det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at smøre det på rødderne af dine øjenvipper en gang dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 6-16 uger se, at dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og stærkere. Hvis du ikke får et resultat, kan du få pengene tilbage.

Eyelash Growth Serum er i 5ml og der er produkt til ca. 5-6 måneder.

 Vi anbefaler ikke brug af denne øjenvippeserum, hvis du er gravid.
Du må dog gerne bruge vippeserum, mens du ammer.

Sådan anvender du produktet

Start med at rense dine øjenvipper- og bryn for makeuprester af snavs. Vi anbefaler at bruge vores Oil-Free Makeup Remover.

Herefter er Eyelash Growth Serum simpelt og let at anvende. Du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på den øverste øjenvippekant én gang dagligt. Du kan roligt bruge vores serum til øjenvipper i øjenområdet, da produktet er netop specialfremstillet til det.

Vi anbefaler, at påføre den om aftenen, da du sikrer dig at give produktet tid til at trænge dybt ned uden at du påfører andet ovenpå.

Du behøver ikke påføre øjenvippe serum på de nederste vipper, vores serum skal nok fordele sig på både de øverste og nederste øjenvipper, når du blinker med øjnene.

Lignende produkter