MENU

Søg
Søg
Close this search box.

EYEBROW ENHANCING SERUM

490,00 kr.

EYEBROW ENHANCING SERUM giver dig fyldigere og stærkere bryn

5 på lager

-
+
Varenummer 60101 Kategorier ,

Beskrivelse

Øjenbryn serum giver fyldigere og stærkere øjenbryn

Eyebrow Enhancing Serum er til dig, som ønsker en bryn serum, der giver fyldigere og stærkere øjenbryn på en sund og effektiv måde.
Med de aktive og komplekse ingredienser, som er i den udviklede formel, giver du dine øjenbryn det bedst mulige produkt, til at opnå det bedste resultat.

Ved at bruge Eyebrow Enhancing Serum én til to gange dagligt, stimulerer du hårsækkenes vækst og vil efter 8-16 uger se, at dine øjenbryn bliver fyldigere og stærkere.
I denne bryn serum er der produkt til ca. 2-3 måneder ved brug 2 gange om dagen, som er den mængde vi anbefaler for den hurtigste effekt.

Vi anbefaler ikke brug af Eyebrow Enhancing Serum, hvis du er gravid. Ammende må gerne bruge vores serum.

Sådan anvender du vores øjenbryn serum

Start med at rense dine øjenvipper- og bryn for makeuprester og snavs. Vi anbefaler at bruge vores Oil-Free Makeup Remover. På den måde skaber du den bedste base for, at vores øjenbrynsserum kan blive optaget af huden.

Eyebrow Enhancing Serum er helt simpelt og let at anvende. Du skal blot med et penselstrøg smøre serummet på øjenbrynene en til to gange dagligt. Vi anbefaler, at du smører serummet på dine øjenbryn både morgen og aften, for at opnå den maksimale effekt og hurtigste resultater.

Grunden til vi anbefaler påførsel to gange om dagen for vores bryn serum er. At de aktive ingredienser har gode betingelser for at virke på øjenbrynene uden at irritere huden omkring brynet. Hvor vi ved vores øjenvippeserum ved at huden har en tendens til at være en smule sartere.

 

Lignende produkter