MENU

ØKOLOGISK HUDPLEJE

Der er ingen tvivl om at efter mennesket virkelig fandt måder at udvikle ting og forny sig også betød at hele miljøet på jorden har ændret sig 75%, vi nedbryder de ressourcer som jorden har i så stor grad at jorden selv ikke kan følge med. Mennesket skal frem af og måske glemmer lidt hvad vi gør ved jorden, for jorden bliver påvirket af alt hvad vi bygger og gør, vi bliver selv påvirket af det.

folk bliver påvirket af ting der er i luften, ting man rør ved, kroppen reager på den verden vi har skabt da den ikke kan rumme de ting vi udsætter kroppen for, det er også derfor folk ikke tåler på samme måde parfume, alkohol, tilsætnings stoffer og meget mere.

Jeg har taget en serie ind som er ren, økologisk og har fokus på bæredygtighed.
SACRED NATURE er navnet og er fra Comfort zone.

– Velegnet til veganere
– Ecocert cosmos økologisk hudpleje og naturlig certificeret.

Cosmos er en sammenslutning af de mest fremtrædende, europæiske mærkningsordninger, der stiller strenge krav som sikre bæredygtighed hele vejen igennem.
Fra råmaterialer, produktion og emballage. Kravene inkluderer ydermere forbud mod brug af petrokemiske opløsningsmider, nanomaterialer, GMO’er samt ingredienser fra fredede plante- og dyrearter.
Produkterne skal derudover indeholde en procentdel af økologiske ingredienser på minimum 20% i leave-on produkter og 10% for produkter, som skal skylles af. Ingredienser af landbrugsoprindelse, skal som minimum være bevaret 95% økologiske.

– CO2 negative i forhold til dyrkelse af ingredienserne, den genanvendelige og bæredygtige emballage (glas, metal og genbrugspapir). Produktion finder sted på en CO2-neutral fabrik med energi fra vedvarende energikilder, samt CO2-kompensationsprojektet Ethio Trees.

Sacred Nature